Hurmacı çiftinin darp davasında son dakika gelişmesi

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı arasındaki darp davasında karar çıktı. Mahkeme, Mihriban Hurmacı'nın raporundaki bulguların fazlalığını dikkate alarak Özer Hurmacı'yı 'basit yaralama' suçundan 10 bin 800 lira adli para cezasına çarptırdı.

Hurmacı çiftinin darp davasında son dakika gelişmesi

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı, 2015 senesinde hayatını Mihriban Hurmacı ile birleştirmişti. Özer Hurmacı eşinin sürekli Astroloji ile ilgilendiğini öne süren Hurmacı, "Astroloji haritasına bakıp onu aldattığımı söylüyor" iddiasında bulunarak boşanma davası açmıştı. Ardından barıştıklarını açıklayarak boşanma davasını geri çeken çift çok geçmeden mutlulukları bozulmuştu.

DARP İDDİASI

Barıştıktan bir ay sonra Mihriban Hurmacı'nın iddiasına göre Özer Hurmacı tarafından darp edilmişti. Tekrar İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Mihriban Hurmacı, eşine ikinci kez boşanma davası açtı. Darp olayıyla alakalı savcılıkça hazırlanan iddianamede, birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi olan Özer Hurmacı'ya 3 yıl 6 aya kadar hapis istenirken, Mihriban Hurmacı'ya ise 5 yıl 6 aya kadar hapis talebinde bulunuldu.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı'nın avukatları hazır bulundu. Savcı, tarafların karşılıklı tehdit ve hakaret suçlarında haklarında delil elde edilemediği gerekçesiyle beraatlarını, birbirlerini darp ettikleri gerekçesiyle de cezalandırılmalarını talep etti.

BERAATLARINI TALEP ETTİLER

Mihriban Hurmacı'nın avukatı, "Sanık çocuklarının gözü önünde kasten yaralama, hakaret, tehdit suçlarını işlemiştir. Sanık Özer'in cezalandırılmasını ve müvekkilimin beraatini talep ederim" dedi.

Özer Hurmacının avukatı ise müvekkillerinin beraatını, Mihriban Hurmacı'nın ise tüm suçlardan cezalandırılmasını talep etti.