İpek Açar'dan eşi Alper Kömürcü'yü suçlayan Beste Açar'a cevap

Beste Açar, Alper Kömürcü'nün eski orkestrasındaki kişileri "onunla çalışmayın" diye tehdit ettiği iddiası ile gündeme bomba gibi düştü. Yaşananların ardından sessizliğini bozan İpek Açar'dan eşi Alper Kömürcü'yü suçlayan Beste Açar'a cevap geldi.

İpek Açar'dan eşi Alper Kömürcü'yü suçlayan Beste Açar'a cevap

İpek Açar'ın eşi Alper Kömürcü hakkında Beste Açar bomba iddialarda bulundu. Beste Açar, Alper Kömürcü'nün eski orkestrasındaki kişileri "Onunla çalışırsanız bir daha TRT'de çalamazsınız" diye tehdit ettiğini söyledi.

Açar, konuyla ilgili "Alper Kömürcü'nün eski orkestramdaki müzisyenlere 'Beste'ye çalarsanız TRT'de bir daha çalamazsınız' diye tehdit aramaları ve mesajlarını da bugün gördükten sonra 'Artık yeter' demek zamanı! Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın; bir şeyleri hasıraltı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez, susmaksa her bir durum için yaptığınız sessiz anlaşmalardır, durumu değiştirmez" dedi.

İpek Açar'dan eşi Alper Kömürcü'yü suçlayan Beste Açar'a cevap


Yaşananların ardından İpek Açar da sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Bitmedi bitmiyor ve korkarım bu gidişle bitmeyecek. Pr malzemesi olarak kullanılmamdan ben ve beni sevenler bıktı ama haber yapılmaktan bıkılmadı. Nasıl yapayım? Her gün her yalana, her iftiraya, her şuursuzluğa cevap mı vereyim?

Yüzlerce kere söylediğim gibi, Kayahan şarkıları o hayattayken nasıl yönetiliyorsa aynı şekilde devam ediyor, her hangi bir değişiklik yok mu diyeyim... Yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin bana verdiği yasal hak olarak soyadımı kullanıyorum ve evladımla aynı soyadını taşımaya devam edeceğim mi diyeyim...

Yoksa derdim para olsaydı eşlik haklarımdan vazgeçmezdim mi diyeyim... Ya da 22 yıl hayat arkadaşlığı yaptığım ve kaybettiğim, kıymetli Kayahan'ın adı böyle şeylerle anılmasın, çok üzülüyorum mu diyeyim... Ya da her müzisyen arzu ettiği herkese çalabilir mi diyeyim; çünkü ben az geldim şimdi de sevgili eşim Alper Kömürcü üzerinden haber olmaya çalışılıyor...

Çok şükür büyük Allah'ım bana ikinci kez az bulunur bir şans verdi... Bebeğimi sağlıkla büyütüp sağlıkla hayata getirebilmek için uğraştığımız bu hassas günlerde benim ve sevdiklerimin adını, kendisinin her pr çalışması öncesinde haber olmak uğruna artık kullanmazsa çok mutlu olacağım"


İpek Açar'dan eşi Alper Kömürcü'yü suçlayan Beste Açar'a cevap - Resim : 2