İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak

Uzun süredir genç basketbolcu Furkan Korkmaz’la birlikte olan 37 yaşındaki oyuncu İrem Sak, evliliğe yeşil ışık yaktı. Yaza evleneceği konuşulan oyuncu, "Hayırlısı" diyerek açık kapı bıraktı.

İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre İrem Sak, iki yıldır arasında 11 yaş fark olan basketbolcu Furkan Korkmaz ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyor.


İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak


NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın sezonunun devam etmesinden dolayı Türkiye-Amerika arası mekik dokuyan güzel oyuncu, geçtiğimiz gün bir galada ortaya çıktı.



İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak - Resim : 2


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sak, "Her şey yolunda... Furkan'ın yanındaydım. Ara ara yanına gidip geliyorum. Çünkü takviminden dolayı Mayıs'a kadar Türkiye'ye gelemeyecek" dedi.

YEŞİL IŞIK!

İlişkilerinin gayet iyi gittiğini söyleyen güzel oyuncu, geçtiğimiz dönemde çıkan evlilik haberleri için, "Şu an düşünmüyoruz" demişti.

Fakat son dönemde ciddi ciddi Furkan Korkmaz'la evlenecekleri konuşulan İrem Sak, evlilik sorularına bu kez yeşil ışık yaktı.


İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak - Resim : 3


Ünlü oyuncu, "Düğün ne zaman?" sorularına, "Evlilik için hayırlısı diyelim" diyerek açık kapı bıraktı.


İrem Sak genç aşkıyla nikahlanacak - Resim : 4