İsrailli gazeteci çekti, ABD'li muhabir paylaştı! Dünyayı sarsan Gazze fotoğrafı

İsrail Kanal 12 muhabiri tarafından çekilen ve Telegram grubunda paylaşılan bir fotoğraf tüm dünyayı sarstı. New York Times muhabiri Aric Toler tarafından Twitter'da paylaşılan fotoğrafta İsrail güçleri tarafından gözaltına alınan yüzlerce Filistinlinin toplandığı alan görülüyor.

İsrailli gazeteci çekti, ABD'li muhabir paylaştı! Dünyayı sarsan Gazze fotoğrafı

MedyaRadar'ın haberine göre sosyal medyada paylaşılan Gazze fotoğrafı tüm dünyayı dehşete düşürdü.

İsrail Kanal 12 muhabiri Nir Dvori tarafından çekilerek Telegram'da paylaşıldığı öğrenilen fotoğrafı New York Times muhabiri Aric Toler Twitter'da paylaştı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen fotoğrafı paylaşan Aric Toler, Gazze Şeridi'nde çekilen karenin yerinin bilinmediğini ve başka bir detay da verilmediğini yazdı.


İsrailli gazeteci çekti, ABD'li muhabir paylaştı! Dünyayı sarsan Gazze fotoğrafı

HAMAS SAVAŞÇILARI TESLİM OLDU İDDİASI

Toler tarafından paylaşılan fotoğrafta yüzlerce Filistinlinin bir alana toplandığı ve gözaltına alındığı görülüyor. Fotoğrafta en dikkat çeken detay ise bazı Filistinlilerin İsrail askerleri tarafından bir spot ışığı önünde tutulması. Fotoğrafta İsrail ordusunun saldırıları nedeniyle çevredeki binaların enkaz haline geldiği de görülüyor.


İsrailli gazeteci çekti, ABD'li muhabir paylaştı! Dünyayı sarsan Gazze fotoğrafı - Resim : 2


Söz konusu fotoğrafı İsrail yanlısı sosyal medya hesapları ise neredeyse kutlama yaparak paylaştı. Bazı İsrailli hesaplar yüzlerce Hamas üyesi savaşçının teslim olduğunu iddia etti. Filistin'deki İsrail saldırılarını kınayan hesaplar ise bu fotoğraf karesinin kelimelere ihtiyaç kalmadan her şeyi özetlediğini vurguladı.