İzzet Yıldızhan: "Ben dört hafta dayanabilmiştim"

Bülent Ersoy ile sunduğu "Benzemez Kimse Bize" isimli müzik programı iki haftada yayından kaldırılan Mustafa Keser, kapris yaptığını iddia ettiği ismi hedef alan açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Ersoy ile programı sadece dört hafta yayınlanan İzzet Yıldızhan, "Ben daha sabırlı çıktım" dedi.

İzzet Yıldızhan: "Ben dört hafta dayanabilmiştim"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre önceki gün iş toplantısı için geldiği Zorlu AVM çıkışında objektiflere takılan şarkıcı İzzet Yıldızhan, magazin gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sevenlerine TV programı müjdesi veren 58 yaşındaki türkücü, detay vermekten kaçındı.

Çocuklarıyla ilgili de "Çocuklarım hayatın zorluklarını öğrensinler istiyorum. Zaten zor bir hayatları yok. Biz geçmişte bunun savaşını güzel verdik çok şükür, maksadımız onlara kolay bir hayat sunabilmekti. En altta da çalışsınlar her detayı görsünler istedim, çocuklarımda bu konuda sitem edecek çocuklar değiller" dedi.

"MUSTAFA KESER'DEN DAHA SABIRLI ÇIKTIM" 

Geçmiş yıllarda Bülent Ersoy ile yaptığı program dört hafta sonra yayından kaldırılan İzzet Yıldızhan, sonrasında sert ifadeler kullanmıştı. Benzer olay geçtiğimiz günlerde Mustafa Keser tarafında yaşanmış ve Ersoy ile yaptığı program iki hafta sonra yayından kaldırıldı.

Mustafa Keser'in durumu sorulduğunda İzzet Yıldızhan şunları söyledi:

"Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Ben dört hafta dayanabilmiştim, kendisi iki hafta dayanabildi. Bülent Hanım'ın artık böyle programlar yapmaması lazım, bu tarz programlarda olmak yerine daha çok sağlığına dikkat etmesi lazım. Bu tarz sanatçılarımızın, artık kendilerini koruması ve sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir. Benim böyle bir rahatsızlığım olsa, tüm samimiyetimle söylüyorum bu tarz işlerin içinde yer almam. Bu zorluğun, bu hengamenin içine kendimi sokmam...

Tekrar o konulara girmek istemiyorum açıkçası ama ben Mustafa Keser'den daha sert açıklamalarda bulunmuştum.

İŞTE O AÇIKLAMALAR (HABER LİNKİ)

Bu süreçte de bu açıklamaların ve bu durumun halkta karşılığı çok olumlu olmuştu. Bazı sanatçılar zordur. Yanında beraber olduğun kişi de sanatçı, bilgili kişiler, onlarda halk tarafından kabul görmüş insanlar"

"SUÇ ERSOY'DA" 

Bülent Ersoy'un orkestrasının KKTC'de tutuklanmasıyla ilgili ise Yıldızhan şöyle konuştu: "Bu süreçte ben o arkadaşlara gerçekten çok üzüldüm. Bülent Ersoy'a üzülmedim. Orkestrada çalışan kişiler günlük işe gidip gelen, ailesine bakan, çocuğu olan insanlar. Ben aynı pozisyonda olsam, kesinlikle dönmezdim oradan... Bülent Ersoy'un bugün Türkiye'de her tarafta kabul gören bir kimliği var. Ben orada olsam Başbakan'a kadar çıkar, gerekli girişimlerde bulunur, suçu olmayan o insanları orada bırakmazdım... Biz konsere gittiğimiz zaman PCR testini yapan benim menajerim, benim çalışma arkadaşlarım. Orkestranın bundan haberi yok ki, yani tüm sorumluluk bizde bu durumda. baktığınız zaman burada suç Bülent Ersoy'da."

"YAKIŞMADI" 

Selçuk Ural'ın; Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses sevenler ve arabesk müzikle ilgili yaptığı 'kıro' açıklamasına da değinen İzzet Yıldızhan, "Yapılan açıklama çok talihsiz. Selçuk Bey'in kendisi de müzisyen, böyle bir açıklama yakışmadı. Baktığınız zaman bugün Türkiye'nin bir gerçeği var, bu ülkede milyonlarca insan Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, İzzet Yıldızhan, Emrah, Müslüm Gürses ve arabesk müzik dinliyor. Yani bunca insanın değer verip dinlediği bir müzik dalına ve burada sanat icra eden kişilere saygısızlık oldu bence" dedi.

Pop müzik ve Edis'in belgesiyle ilgili de konuşan İzzet Yıldızhan "Bu bir tercih meselesi arkadaşlar. Bu tür gündemler geçicidir. Az önce isimlerini saydığım insanlar kalıcı olandır. O isimleri 20 sene, 30 sene dinliyor insanlar, asıl kalıcı olan budur. Bu konuyla ilgili çok bir açıklama yapma gereği duymuyorum" ifadelerini kullandı.