James Bond filminin galasına 'Kraliyet' damgasını vurdu

25'inci James Bond filmi No Time to Die'ın (Ölmek İçin Zaman Yok) galası İngiltere'nin Londra kentindeki Royal Albert Hall'da gerçekleşti.

James Bond filminin galasına 'Kraliyet' damgasını vurdu

Habertürk'ün haberine göre Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterine hayat verdiği filmin galasında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles, Düşes Camilla, Prens William ve Düşes Kate Middleton da katıldı.

James Bond filminin galasına 'Kraliyet' damgasını vurdu

Cambridge Düşesi, Jenny Packham imzalı altın rengi elbiseyle kırmızı halının en beğenilen isimlerinden biri oldu. Düşes, 2 bin 800 sterlinlik elbisesini 290 sterlinlik Onitaa küpeleriyle tamamladı.

Topuz yaptırdığı saçlarıyla oldukça zarif görünen Middleton, elbisesinde 1970'ler tarzı bir pelerin tercih etti.

Kraliyet Ailesi, Daniel Craig, Rami Malek, Lea Seydoux ve Lashana Lynch dahil olmak üzere No Time to Die yıldızlarıyla tanıştırıldı. Ayrıca senaristler Phoebe Waller-Bridge, Neal Purvis ve Robert Wade ile bir araya geldi. Şarkıcı Billie Eilish ve Eilish'in yeni Bond şarkısını birlikte yazdığı müzisyen kardeşi Finneas O'Connell ile de selamlaştı.

Covid-19 salgını nedeniyle bir yıldan fazla süredir izleyiciyle buluşamayan James Bond No Time to Die, perşembe günü İngiltere sinemalarında gösterime giriyor. Türkiye'de ise 1 Ekim'de vizyonda olacak.