Justin Timberlake ve Britney Spears arasında sular durulmuyor

Britney Spears geçtiğimiz aylarda çıkardığı kitapla ses getirirken, eski sevgilisi Justin Timberlake ile ilgili anıları ise bomba gibi düşmüştü. Spears'ın yakın zamanda Timberlake'ten özür dilemesi üzerine Timberlake'ten yanıt gecikmedi...

Justin Timberlake ve Britney Spears arasında sular durulmuyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşen Britney Spears'ın anılarını yazdığı kitap, birbirinden çarpıcı iddialar içeriyordu.

Özellikle de eski sevgilisi Justin Timberlake'ten hamile kaldığını ancak Timberlake'in çocuğu istemediği için düşük yapmak zorunda kaldığını anlatan Spears, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcıdan özür dileyerek dikkat çekmişti.

Spears'ın özrü hayranlarının tepkisine neden olurken sansasyonel şarkıcı, "Kitabımda yazdığım bazı şeyler için özür dilemek istiyorum. Gerçekten değer verdiğim insanlardan herhangi birini kırdıysam çok özür dilerim. Ayrıca Justin Timberlake'in yeni şarkısı 'Selfish'e de aşık olduğumu söylemek istedim. Bu çok güzel ve nasıl oluyor da Justin ve Jimmy'yi (Fallon) her birlikte gördüğümde bu kadar gülüyorum?"

Spears'ın bu samimi açıklamasına Timberlake'ten ilginç bir yanıt geldi.


Justin Timberlake ve Britney Spears arasında sular durulmuyor


Timberlake, 31 Ocak Çarşamba günü New York City'deki konserinde "kesinlikle kimseden özür dilememek" için ara verdiğini söyledi.

43 yaşındaki şarkıcı, şarkı söylemeye ara vererek doğrudan kalabalığa seslendi ve mikrofona "Bu fırsatı değerlendirip kesinlikle hiç kimseden özür dilemek istiyorum" dedi. Pek çok kişi Timberlake'in özür dilememesini Spears'ın son açıklamasına bağladı.



Justin Timberlake ve Britney Spears arasında sular durulmuyor - Resim : 2


Buna yanıt olarak Spears'ın destekçilerinin çoğu, Timberlake'in açıklamasıyla ilgili hayal kırıklıklarını paylaştı.

Bir yorumda "Bu tür bir 'Umurumda değil' tutumu yalnızca gerçekten yanlış bir şey yapmadığınızda sevimli oluyor" diye yazdı.