Kanye West'in sürpriz evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?

Kanye West, yaz boyu yeni eşi Bianca Censori ile tatilin keyfini İtalya'da çıkardı. Ancak çiftin bu seyahati Censori'nin İtalya'da bulunan ailesini küstürdü.

Kanye West'in sürpriz evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde resmi olarak da evli oldukları ortaya çıkan Kanye West ve Bianca Censori, yazın tadını tam anlamıyla çıkardı denebilir.

Çift, İtalya’ya yaptıkları seyahatle dikkat çekerken sansasyonel tavırlarıyla da magazin gündeminde bol bol yer aldı.

Ancak çiftin, İtalya tatillerinden Censori’nin ailesi pek de memnun kalmamış. Bianca’nın kuzeni Fabiola Censori, ailesinin yeni çift tarafından görmezden gelindiğini söylüyor.



Kanye West'in sürpriz evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?


Fabiola, “Bianca’yla hiç tanışmadım ama tanışmayı çok isterim; İtalya’da tatildeyken gelip bizi ziyaret etmemesi çok yazık oldu. Ona babasının, erkek ve kız kardeşlerinin ve büyükanne ve büyükbabasının nerede büyüdüğünü gösterebilirdik. Babası yıllar önce buraya geldi ve tüm aileyle birlikte güzel bir akşam geçirdik ve onu görmek harikaydı ama Bianca ve Kanye’ye gelince yorum yok. Biraz görmezden gelindiğimizi düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bianca’nın akrabalarından bazıları, tartışmalı davranışlarına rağmen Kanye ile evlendiği için mutlu. Kız kardeşlerinden Angelina, “Bu hem kız kardeşim hem de ailem için çok heyecan verici bir haber ama şimdilik biraz mahremiyet sağlamayı tercih ediyoruz” dedi.



Kanye West'in sürpriz evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? - Resim : 2


West son günlerde yeni eşi Censori’ye getirdiği bir dizi yasakla gündemde...

Basında yer alan haberlere göre; Kanye karısına konuşma yasağı getirirken hangi kıyafetleri giyeceği, neler yiyeceği ile ilgili de katı kurallara sahip.