Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinden müjdeli haber mi var?

Kenan Doğulu önceki gün Engin Hepileri'nin tiyatro oyunu çıkışında objektiflere yansıdı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinden müjdeli haber mi var?

Uzun bir süre şarkıcı Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları ve bu konuda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncu Beren Saat, evliliği hakkında konuşarak, “Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level'ındayız aşkın. Her şey bitti dendiği yerden sonra başta beni şaşırtacak bir yere geldi. Çünkü bir müzisyen olarak Kenan'ı tanımaya başladım” ifadelerini kullanmıştı.

Evliliklerinde her şey yolunda giden çiftten Kenan Doğulu önceki gün Engin Hepileri'nin tiyatro oyunu çıkışında objektiflere yansıdı.

Engin Hepileri’nin yönetmenliğini, Kenan Doğulu'nun ise müziklerini yaptığı “Kim Bu Ben” oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Fişekhane'de sahnelendi.

Muhabirler, "Beren Hanım ile de bir proje olur mu?" sorusunu yöneltince Doğulu'dan "Neden olmasın? Sanat o kadar fazla dalı olan bir konu ki. Olabilir." yanıtı geldi.

'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana gelen habere göre muhabirlerin bebek sorusuna ise Kenan Doğulu, "Uzun hikaye... Bu konuya girersek 2,5 saat konuşuruz. İlahi de bir mevzu. Çok teşekkürler" yanıtını vererek gözlerden kayboldu.