Kenan İmirzalıoğlu babalık tecrübelerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşıyor

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Ulus'taki bir spor salonuna girerken objektiflere yansıdı. İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan İmirzalıoğlu, yaşadığı sevinci gazetecilerle paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu babalık tecrübelerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşıyor

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre eşi Sinem Kobal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren İmirzalıoğlu, "Sinem'in sağlığı, sıhhati yerinde. Mayıs sonu gibi inşallah Allah tamamına erdirecek." dedi.

Kenan İmirzalıoğlu babalık tecrübelerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşıyor

"HENÜZ İSİM DÜŞÜNMEDİK"

Kızlarına henüz bir isim düşünmediklerini belirten Kenan İmirzalıoğlu, "Henüz düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz. Öne çıkan bir isim yok. Arada kalıyoruz. Nasıl olsa öğreneceksiniz." ifadelerini kullandı.

Doğuma hazırlanan Sinem Kobal ile sık sık Ege'ye gidip geldikleri yönünde çıkan haberlere açıklık getiren 47 yaşındaki İmirzalıoğlu, "Bunlardan benim hiç haberim yok. İstanbul'dayız sürekli." diyerek, iddiaları yalanladı.

"KIVANÇ İLE BABALIK TECRÜBELERİMİ PAYLAŞIYORUM"

Ayrıca ilk kez baba olmaya hazırlanan meslektaşı ve yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili de konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Benden daha tecrübeliler var ama ben de tecrübelerimi Kıvanç ile paylaşıyorum. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Çocuk isteyenler için, yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor. Ailenin varlığı, köklenmesi, gücü, neşesi ve sevgisi. O yüzden diyorum; Allah isteyen herkese versin." ifadelerini kullandı.

"CÜNEYT ARKIN BÜYÜK BİR DEĞER"

Daha sonra İmirzalıoğlu'na usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli veya bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz." sözleri hatırlatıldı. 

Arkın'ın büyük bir değer olduğunu ifade eden İmirzalıoğlu, "Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkartacağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım." diye konuştu.