Kızının darp edildiğini itiraf eden Defne Samyeli'den flaş açıklama!

Güzel yıldız Defne Samyeli, kızı Derin Talu'nun bir dönem birliktelik yaşadığı Emircan Şahin tarafından darp edilmesine dair açıklama yaptı.

Kızının darp edildiğini itiraf eden Defne Samyeli'den flaş açıklama!

Defne Samyeli, 19 yaşındaki kızı Derin Talu’nun eski sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edilmesi hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

'ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ TOLERE EDİLEMEZ'

"Kızım Derin Talu'nun, Emircan Şahin tarafından darp edildiğine dair haber doğrudur. Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı. Süreci bu hassasiyetle geçirmeye gayret ediyoruz. Şiddetin her türlüsü tolere edilemez. Kadına, çocuğa, herhangi bir canlıya şiddetin karşısında olmak, onunla en kuvvetli şekilde mücadele etmek birey olarak her birimizin sorumluluğu. Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğmuzun kardeşimizin hayatını tehlikeye atıyoruz."

Emircan Şahin hakkındaki yasal sürecin başlatılmasının, kızının Derin Talu'nun rızasına bağlı bir konu olduğunu da belirten Samyeli sözlerine şöyle devam etti:

'BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

"Ben onun iradesine paralel olarak bunun bizzat takipçisi olacağım. Kamuoyundan ve değerli basın mensubu arkadaşlarımdan bir anne olarak ricam, bu süreci kızımın herhangi bir soru ve yorumla yıpratılmadan geçirilmesi.''

 

Kızının darp edildiğini itiraf eden Defne Samyeli'den flaş açıklama!