Köfteye aşeren Ezgi Mola'nın sempatik halleri! Eşi, bebeğin adını açıkladı

Anne olmaya hazırlanan Ezgi Mola ile eşi Mustafa Aksakallı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Köfteye aşeren Ezgi Mola'nın sempatik halleri! Eşi, bebeğin adını açıkladı

Ezgi Mola, eşi Mustafa Aksakallı ile birlikte Bebek'te görüntülendi. 8 Mayıs'ta uzatmalı sevgilisiyle evlenen ve ardından hamile olduğunu duyuran Mola, basın mensuplarıyla sohbet etti.

"SANIRIM BİRAZ DAHA DEĞİŞİME UĞRAYINCA ANLAYACAĞIM"

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Her şey bildiğiniz gibi. Konuşup da sizin inanmadığınız gibi... Tek dileğimiz sağlıkla, huzurla, dualarla gelsin. Hepimizin duası budur" deyince Aksakallı, eşinin karnını tuttu.

Ezgi Mola, "Allah seni kahretmesin Mustafa. İnsan bunu da yapmaz yani. Ben utanıyorum, bu böyle şeyler yapıyor. Şu anda anlamıyorum, biraz daha değişime uğrayınca anlayacağım sanırım" diyerek, kahkaha attı.

Gazetecilerin, "Bebeğiniz için isim düşündünüz mü?" sorusuna Mustafa Aksakallı, "Mustafa" yanıtını verdi. Bunun ardından ünlü oyuncu da, "Mustafa, sen bugün ne yapıyorsun böyle? Eve gidince konuşacağım ben seninle" ifadelerini kullanarak, herkesi güldürdü.

Mustafa Aksakallı, basın mensuplarının, "Eşinizde aşerme durumu var mı?" sorusuna ise, "Evet, var; köfte... Bugün köfteye aşerdi. Bakın, elindeki beyaz torbada" şeklinde cevap verdi.

Elindeki torbayı gösteren Ezgi Mola da, "Biz bir restorana yemeğe gittiğimiz zaman yiyemediğim kalan yemekleri paket yaptırıyorum. İsrafa karşıyım. Sonra da evde ısıtıp, yiyorum" açıklamasında bulundu.

Köfteye aşeren Ezgi Mola'nın sempatik halleri! Eşi, bebeğin adını açıkladı