Mahmut Cevher yarı baygın halde bulundu
Yeşilçam'ın usta aktörü Mahmut Cevher (76) Çorum'da çekilen ve Eski Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'yı canlandırdığı "Al Beni Baba" filmi için gittiği Çorum'da hastaneye kaldırıldı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre son olarak Uzak Şehir‘de Mahmut Ağa (76) rolüne hayat veren Yeşilçam’ın usta aktörü Mahmut Cevher, hastanelik oldu.
Cevher, Ahmet Topuz’un yönettiği son projesi “Al Beni Baba” filminin çekimleri için Çorum’da sabahleyin işe gitmesi için yapılan çağrılara cevap vermedi. Bunun üzerine film ekibinden görevliler Mahmut Cevher odasına gittiklerinde usta oyucuyu yarı baygın buldu.

Apar topar hastaneye kaldırılan Mahmut Cevher‘e ilk müdahaleler yapıldı.
Cevher’in yediği tavuktan zehirlendiği ve fenalaştığı öğrenildi.
Sağlık durumu iyiye giden Cevher’in filmde Eski Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’yı canlandırıyor.