Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte!

Sezon başında PSG'den Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mauro Icardi, özel hayatındaki skandallarıyla gündemden düşmüyor...

Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte!

2014'ten beri evli olduğu Wanda Nara ile aşkını bir dargın bir barışık sürdüren Arjantinli yıldızın adı birçok Türk güzelle de anıldı.


Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte!


Güzel yengenin de adı ihanet haberlerine karışırken ikili, İstanbul'da aynı rezidansta fakat farklı dairelerde yaşama kararı alarak da gündem olmuştu.



Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte! - Resim : 2


Karşılıklı iki daireyi kiralayan Icardi, böylece Wanda Nara'dan olan iki, eşinin eski evliliğinden olan üç çocuğu olmak üzere toplam beş çocukla daha rahat etmeyi hedeflemişti.



Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte! - Resim : 3

1 MİLYON 150 BİN TL BORÇLU

Icardi'nin 15 bin dolar olan rezidans dairesinin kirasını Galatasaray Kulübü üstlenirken Wanda Nara'ya ait olan dairenin kirası ise yıldız futbolcuya aitti. Ancak 30 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, yıllık kazandığı 7 milyon Euro'ya rağmen Takvim Gazetesi'nin haberine göre bu dairenin dört aylık kirasını ödemedi. Ev sahibi de kendisine toplamda 60 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 150 bin TL borçlu olan Mauro Icardi hakkında yasal işlem başlattı.



Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte! - Resim : 4


ŞİMDİLİK İŞLEM YAPILMADI

Bunun sonucunda da geçtiğimiz günlerde haciz memurları, Icardi'nin Levent'te bulunan rezidans dairesine gitti. Yıldız futbolcu adına araya giren kişilerin "Borcumuzu en yakın zamanda ödeyeceğiz" sözü vermesi üzerine evde hacizle ilgili şimdilik bir işlem yapılmadı.

Ancak Icardi, parayı kısa süre içerisinde yatırmazsa yine kapısında haciz memurları olacak...



Mauro Icardi'ye haciz şoku! 1 milyon 150 bin TL'yi ödemezse başı dertte! - Resim : 5