Mehmet Aslantuğ'dan Arzum Onan ile ayrılığına dair yeni açıklama

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliği 29 Mayıs'ta sona eren Mehmet Aslantuğ'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Mehmet Aslantuğ'dan Arzum Onan ile ayrılığına dair yeni açıklama

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 27 yıllık evliliğini bitiren duruşma 29 Mayıs'ta Beykoz Adliyesi'nde görülmüştü...

Mehmet Aslantuğ'dan Arzum Onan ile ayrılığına dair yeni açıklama


Çift adliyeye el ele geldi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması sadece 5 dakika sürdü.



Mehmet Aslantuğ'dan Arzum Onan ile ayrılığına dair yeni açıklama - Resim : 2

Boşanmanın üzerinden 4 ay geçti... Eski eşler son günlerde sosyal medya hesaplarından yayınladıkları tatil pozlarıyla gündemdeydi...

Mehmet Aslantuğ'dan Arzum Onan ile ayrılığına dair yeni açıklama - Resim : 3

Boşanmadan aylar sonra dün akşam Mehmet Aslantuğ Instagram hesabından "Ben terk eden değilim" ifadesinin altını çizdiği bir açıklamada bulundu.

Aslantuğ, "Kolay olmadı. Üzüldüm, acı çektim ama hiçbir şey yazılıp çizildiği gibi değil" dediği yeni paylaşımında "Bunu kadınlarımız annelerimiz, ablalarımız, kız çocuklarımız ve evlatlarımız için yapıyorum. Meslek hayatımda yaklaşık 40 yıla varmak üzereyim. 30 yıldır da hepinizin bildiği bir aşk hikayesinin kahramanlarından biriyim. Bu aşk hikayesinin erkek tarafıyla ilgili bir sorumluluğum var farkındayım. Çünkü erkeklerin önemli bir kısmı can yakıyor. Kendi ilişkimden bağımsız söylüyorum bana göre kadınların da önemli bir kısmı can yakıyor.

Ben bu fukaranın görüp görebileceği çok zarif, çok asil bir muhatapla 30 yıl geçirdim. Oraya saygım sonsuz. Ben oraya ihanet etmedim. Boşanmayı, ayrılmayı ben istemedim. Sevgili Arzum yorulduğunu ve ayrı bir eve çıkmak istediğinde sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğini zannettiğim belki de o titreme içinde de bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak ve saygı duymak zorundaydım.

Kolay olmadı... Üzüldüm, acı çektim ama hiçbir şey yazılıp çizildiği gibi değil. Ben terk eden değilim. Bunu ne hayal ettim ne de teklif ettim." ifadelerini kullandı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)