Mehmet Dinçerler ve ailesi hakkında olay yaratacak iddialar

"Beyaz Magazin" programında Hadise'nin yakışıklı eşi Mehmet Dinçerler ve ailesi hakkında çalışanları tarafından dile getirilen ilginç iddialar ekrana getirildi.

Mehmet Dinçerler ve ailesi hakkında olay yaratacak iddialar

Beyaz TV'de Didem Delen'in moderatörlüğü; usta gazeteci Bilal Özcan ile zarafeti ve güzelliğiyle ekrana çok yakışan ses sanatçısı Pınar Eliçe'nin yorumlarıyla ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında Hadise'nin yakışıklı eşi Mehmet Dinçerler ve ailesi hakkında çalışanları tarafından dile getirilen ilginç iddialar ekrana getirildi.


İflasın eşiğindeki şirket küçülmeye gitti. Şirket çalışanları da krizden nasibini aldı.

"Kimseye ulaşamıyoruz, muhatap bulamıyoruz. Mağduruz" diyen işçiler sabah işlerine gittiklerinde kapalı kepenklerle karşılaştı.

İstanbul Şirinevler'de bulunan kapalı şubenin önünde mağduriyetlerini dile getirerek "21 senedir çalıştığım bu yeri dün akşamdan itibaren kimseye sormadan kapattılar" diyen emekçiler seslerini duyurmaya çalıştı.

"Paraları yiyor Mehmet Dinçerler" diyen çalışanlar sahte senetle kandırıldıklarını iddia etti.

Mehmet Dinçerler'in mal varlığını güvendiği birkaç çalışanının üzerine devrettiği de iddia edilirken "Beyaz Magazin"de gündem yaratacak bu iddialar ekrana getirildi.

Sevilen sanatçı Pınar Eliçe, haber ekrana getirildikten sonra "İnsanların, emekçilerin mağdur edilmesine çok üzüldüm" yorumunda bulundu.