Melek Mosso kendisine para atan seyirciye tepki gösterdi

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Melek Mosso, İstanbul Ataşehir'de konser verdi.

Melek Mosso kendisine para atan seyirciye tepki gösterdi

Habertürk'ün haberine göre gecede yeni yaşına basan sevenlerine "Doğum Günü" şarkısını söyleyerek jest yapan Mosso, "En nihayetinde hepimiz doğuyoruz, büyüyoruz, yaşlanıyoruz ama vurulsak da ölmüyoruz" dedi.

Ünlü şarkıcı, dinleyicilerine, "Keyifli ve samimi bir akşam olacak. Biz bize olacağız. Öyle aramızda denizler, dağlar, sahneler varmış gibi olmayacak" sözleriyle seslendi.

Kadınlara desteğinin her zaman tam olduğunu ve bunun için çok uğraştığını belirten Melek Mosso, "Biz kadınların özgürlüğü ve geleceği hakkında konuşan çok az kişi var ve onlardan biride benim. Hatunlar, hanımlar; konuşmaya devam edeceğim. Herkes bunu bilsin" ifadelerini kullandı.

Sahneye para atılmasına sinirlenen Mosso, tepkisini ise, "Arkadaşlar hiç mi konsere gitmediniz? Sahnedeki sanatçıya para atılmaz. Yapmayın, çok ayıp bir şey! Neyse tadımız kaçmasın..." diyerek, ifade etti.

Daha önce de 'Murda' lakaplı rapçi Önder Doğan'a sahnede para, Hülya Avşar'a Adana Altın Koza Film Festivali'nde iç çamaşırı, Gazapizm'e sigara paketi ve Ece Seçkin'e de telefon fırlatılmıştı.