Melih Gökçek'e üzücü haber: Oğlu tercih edildi

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in istediği olmadı... Oğlu Osman Gökçek, Ankara 2. Bölge 5. sıradan AKP milletvekili adayı oldu.

Melih Gökçek'e üzücü haber: Oğlu tercih edildi

ODATV'nin özel haberine göre 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler öncesi partilerin adayları netleşmeye başladı.

Odatv yazarı Mert Taşçılar, 8 Mart tarihli "Melih Gökçek'in yeni hamlesine Külliye'den ret geldi" başlıklı köşe yazısında, Melih Gökçek'in milletvekili adayı olmak istediğini, bu teklifin AKP tarafından reddedildiğini söyledi. AKP, onun yerine oğlu Osman Gökçek'i aday yapmayı teklif ettiyse de, bu teklif de bizzat Melih Gökçek tarafından reddedildi. 

Ancak Melih Gökçek, tüm ısrarlarına rağmen milletvekili adayı olamadı. 

AKP, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'i, Bölge 5. sıradan aday gösterdi.

BİZZAT ERDOĞAN TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

Milyonlarca dolarlık israflarla gündeme gelen Melih Gökçek, tam 23 yıl boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak görev yaptı. Tam 801 milyon dolara yapılan ve dinozor heykelleriyle gündeme gelen Ankapark ve Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile hafızalara kazındı.

801 milyon dolarlık israfta imzası bulunan Melih Gökçek, 28 Ekim 2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine "istifa etmesini" söyledikten sonra görevi bıraktı. Yerine Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna geldi. 

Kaynak: https://www.odatv4.com/siyaset/melih-gokcek-e-kotu-haber-oglu-tercihedildi-279277