Melis Sütşurup'tan geçirdiği kazanın ardından ilk açıklama

Muğla'nın Ula ilçesinden dün turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızasından dolayı düştü. Kazada pilotla birlikte yaralanan Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup; Instagram hesabından açıklama yaptı.

Melis Sütşurup'tan geçirdiği kazanın ardından ilk açıklama

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Menteşe ilçesinin Zeytin Mahallesi, Hayıtlı mevkisinde meydana geldi.

Ula'nın Akyaka Mahallesi’nden yolcusu Melis Sütşurup ile turistik gezi amacıyla havalanan Sinan Yılmaz’ın kullandığı cayrokopter, Gökova Körfezi üzerinde tur atarken bir süre sonra motor arızası meydana geldi.


Melis Sütşurup'tan geçirdiği kazanın ardından ilk açıklama


Yılmaz’ın tarlaya kontrollü iniş yapmak istediği cayrokopter, zeytin ağaçlarına çarparak durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ile vatandaşlar tarafından cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ve Melis Sütşurup, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Şarkıcı Mustafa Sandal, eşinin kaza geçirmesi üzerine hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.


Melis Sütşurup'tan geçirdiği kazanın ardından ilk açıklama - Resim : 2

Sol elinde kırık olan Melis Sütşurup ve kazayı sıyrıklarla atlatan pilot Sinan Yılmaz, bu sabaha karşı tedavileri tamamlanıp taburcu edildi.

“MUCİZE ESERİ KURTULDUK”

Melis Sütşurup, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Çok şükür mucize eseri kurtulduk. Arayan, soran geri dönemediğimiz herkese bilgi vermek istedim. Allah bizi ailelerimize ve tüm sevenlerimize bağışladı” ifadelerini kullandı.

Melis Sütşurup'tan geçirdiği kazanın ardından ilk açıklama - Resim : 3