Melisa Döngel sorusu Halil İbrahim Ceyhan'ı gerdi

"Kirli Sepeti" dizisinde rol alan Halil İbrahim Ceyhan, FOX kanalının adının NOW olması nedeniyle düzenlenen gecede partneri Melisa Döngel’le ilgili gelen soru üzerine gerildi.

Melisa Döngel sorusu Halil İbrahim Ceyhan'ı gerdi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Halil İbrahim Ceyhan Divan Kuruçeşme’de FOX kanalının adının NOW olması nedeniyle düzenlenen geceye katıldı.

Girişte soruları yanıtlayan Ceyhan, adının aşk dedikodularına karıştığı partneri Melisa Döngel kastedilerek “Melisa hanımı sizinle göremiyoruz” sorusu üzerine “Melisa hanımı benimle görememek ne demek? Onunla aynı ajanstayız biliyorsunuz. Aynı zamanda aynı dizide partnerlik yaşıyoruz. Birazdan o da gelecektir. Biz bunu defalarca söyledik, çok iyi arkadaşız, çok iyi dostuz… Partnerliğimiz var, değişik söylentiler tabii ki olacak. Biz de duyuyoruz ama işimize gücümüze bakıyoruz” dedi.


Melisa Döngel sorusu Halil İbrahim Ceyhan'ı gerdi


Daha sonra partiye katılan Melisa Döngel de “Hayatımda kimse yok. Keşke olsa… Partnerimle hakkımda aşk dedikodusu çıkması çok normal, aynı dizdeyiz. Sürekli sahnelerimiz var, insanlar yakıştırıyorlar. Normal hayatta da çok sevdiğim, değer verdiğim, beraber vakit geçirmekten zevk aldığım bir arkadaşım… Aşka kapılarım sonuna kadar açık… Sadece aday yok. ‘Aşk kadınıyım’ diyebilirim… Duygusal bir kadınım, aşka da önem veririm, sevgiye de önem veririm…” diye konuştu.



Melisa Döngel sorusu Halil İbrahim Ceyhan'ı gerdi - Resim : 2