Meltem Yılmazkaya ve Kadir Doğan'ın kıskandıran mutluluğu

Show TV'de uzun yıllardır ekrana getirilen "Güldür Güldür Show" programında canlandırdığı Mehtap karakteri ile adından söz ettiren Meltem Yılmazkaya, eşinin doğum gününü kutladı.

Meltem Yılmazkaya ve Kadir Doğan'ın kıskandıran mutluluğu

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından düğün yapmadan nikahlanan Meltem Yılmazkaya ile Kadir Doğan, geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu kucağına alarak anne ve baba olmanın sevincini yaşadı.

 

 Meltem Yılmazkaya ve Kadir Doğan'ın kıskandıran mutluluğu

 

Eşinin doğum günün sosyal medyadan kutlayan Yılmazkaya, paylaşımına şu notu düştü:

"Dünyada yeterince canımızı sıktığımız şey varken; iyi, doğru ve merhametli kalmak insana yakışan en güzeller sanırım... Sevgiyi bulduğunda şımarmayan, kaybettiğinde delirmeyenlerden olalım. Sen o cesareti bana vermesen belki de hiç anne olamazdım, hep cesaretli kalalım. Dünya üç gün, her yeni varıyor kendi eskisine, biz her gün yenilenenlerden olalım. Bu ara sulu gözüm pek, hormonlarım şenlikte halayda. Sen beni sakinleştir, birlikte şarkıya duralım. Çok güzel babasın. Baba hikâyesi yerle yeksan bir kız çocuğunun sana söylediğidir. Rabbim güç versin, hep güzel baba kal. Güzel anne - baba olalım. İyi ki doğdun sevgilim. Sağlıkla, sevmekle, Belki bir ömür..."

Müzisyen Kadir Doğan'ın ilk evliliğinden bir de kızı var.