Merhum Taha Duymaz'ın annesi: "Para kazanmamız lazım"

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden genç fenomen Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz da fenomen oluyor. Acılı anne hayata tutunmak için sosyal medya hesabı açarak "Para kazanmamız lazım" dedi.

Merhum Taha Duymaz'ın annesi: "Para kazanmamız lazım"

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden genç fenomen Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz da fenomen oluyor.

Acılı anne hayata tutunmak için sosyal medya hesabı açarak "Para kazanmamız lazım" dedi.

Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan, sosyal medyada yemek yaptığı videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ünlü fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybetmişti.

Deprem sırasına Hatay'da olan ve enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ancak ulaşılabilmişti.

19 yaşındaki genç fenomenin annesi Meryem Duymaz, oğlunun ölümüyle yıkılmış, bir diğer sosyal medya fenomeni CZN Burak, Duymaz'ı ziyaret ederek acısını paylaşmıştı.

Taha Duymaz'ın vefatının üzerinden 4 ay geçti, acılar dinmese de hafiflemeye başladı. 

Acılı anne, "Para kazanmamız gerekiyor" notunu düştüğü paylaşım ile sosyal medya hesabı açtığını duyurdu. 


Merhum Taha Duymaz'ın annesi: "Para kazanmamız lazım"


HER ŞEYE RAĞMEN

Meryem Duymaz da, oğlu Taha'nın yolunu takip ederek yemek videoları paylaşmaya başladı. Zahter ve tandır ekmeği siparişleri de alıp satan Meryem Duymaz, "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" ifadelerini kullandı.