Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşkı kanıtlandı mı? Sette panik!

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşkı kanıtlandığı iddiası, "Yalı Çapkını" dizisinin setini hayli karıştıracağa benziyor.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşkı kanıtlandı mı? Sette panik!

"Yalı Çapkını" dizisinde başrolde oynayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile ilgili aşk iddiaları magazin gündeminde yer almış; ikili her defasında bu iddiaları reddederek yakın arkadaş olduklarını söylemişti.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşkı kanıtlandı mı? Sette panik!



Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında gazeteci Bilal Özcan, iddialara yeni bir boyut getirerek şu ifadeleri kullandı:

"İkilinin aşkı deklare etmek istemediklerini, dizinin olumsuz etkilememesi için böyle bir şeyden kaçındıklarını duyduğumu, böyle iddialar olduğunu söylemiştim.

Ben bunları söylerken 'Bir kanıt olursa açıklarım' demiştim. Beni epeydir takip eden, güvendiğim birisi 'Bilal ağabey o istediğin kanıtı ben sana ulaştıracağım' dedi. Zaten Afra Saraçoğlu'nun önceki sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun 'Biz Mert Ramazan Demir ile çok iyi arkadaşız' dedikten sonra Mert Ramazan Demir ile fotoğraflarını ve videosunu kaldırması; Afra ile Mert Yazıcıoğlu'nun aynı günlerde ayrılması, Mert Yazıcıoğlu'nun setteki arkadaşlarına 'Onları iyi gözlemleyin. Bu iddialar doğru mu?' diye sorgulattığı ve birkaç gün sonra da tüm bu silmelerin gerçekleştiğini o zaman da öğrenmiştim. Hiç bir şey tesadüf değil."