Nebahat Çehre'den Kıvanç ve Beren'in yıllar sonra buluşmasına olay yorum

Usta oyuncu Nebahat Çehre, Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra bir aşk filmi için bir araya gelmesi için ne söyledi?

Nebahat Çehre'den Kıvanç ve Beren'in yıllar sonra buluşmasına olay yorum

Efsane dizi "Aşk-ı Memnu" şüphesiz Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerinde çok özel bir yere sahip…

Fenomen proje hâlâ tekrar bölümleriyle seyircinin karşısına çıkıyor ve her yıl keyifle izleniyor.

Dizinin Bihter ile Behlül’ü Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u yıllardır yapımcılar bir araya getirmeyi başaramamıştı. Ta ki bu yaza kadar….

OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam iki star oyuncuyu Netflix için çekilen bir aşk filminde buluştu.

"Aşk-ı Memnu"da Firveds Hanım'ı canlandıran Nebahat Çehre, ünlü oyuncuların yıllar sonra yeniden buluşması için "Yıllardır bir araya getirmeye çalışıyorlardı. Çok ince eleyip sık dokuyan oyuncular. Eminim çok güzel bir projedir. Çok güzel bir şey çıkacaktır" yorumunda bulundu.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre önceki gün Etiler'deki bir süpermarket çıkışı görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazı bir market tercih eden Çehre, indirimleri yerinde takip etti.


Nebahat Çehre'den Kıvanç ve Beren'in yıllar sonra buluşmasına olay yorum


Mutfak alışverişi sonrası aracına yönelen Çehre'ye gazeteciler Farah Zeynep Abdullah'ın "Erkek oyuncuların yanına domates seçer gibi kadın oyuncu seçiyorlar" isyanı soruldu.

YEŞİLÇAM'DA OLUYORDU

Yeşilçam'ın usta ismi o soru üzerine ise, şu yorumu yaptı: "Yeşilçam'da oluyordu. Kuvvetli bir erkek oyuncuysa o konuşma hakkını buluyordu kendince. Bu dönemde ne erkek oyuncunun ne de kadın oyuncunun böyle bir şey yaptığını zannetmiyorum."