Neşe Aksoy'dan çok üzücü haber

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Şehnaz Dilan; sanatçı dostu Neşe Aksoy'un sağlığı ile ilgili üzücü gerçeği açıklayarak sevenlerinden dua istedi

Neşe Aksoy'dan çok üzücü haber

Akşam Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu Neşe Aksoy, "On ay önce bana akciğer kanseri teşhisi konulunca, zorlu bir sürece girdim ve yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Biraz toparlanınca yazarım dedim. Ancak son tahlillerimde ameliyat olduğum akciğerimde ve beynimde yeni kitleler görüldü. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

NEŞE AKSOY'DAN ÜZEN HABER

Aksoy'un yakın arkadaşı sinema sanatçısı Şehnaz Dilan, yaptığı paylaşımda "Oyuncu arkadaşım Neşe Aksoy akciğerinden 10 aydır tedavi görüyordu. Son kontrollerinde beyninde de görülmüş. Lütfen sizlerden isteğim dua. Rabbim şifasını versin." ifadelerini kullandı.

 

Neşe Aksoy'dan çok üzücü haber


61 yaşındaki Neşe Aksoy; liseyi bitirdikten sonra, tesadüfen tanıştığı kameranın karşısına bir banka reklamı ile geçtikten sonra film yapımcılarının dikkatini çekti…

Ardı ardına film teklifleri alan Neşe Aksoy, filmlerdeki başarılı performansıyla bir döneme damga vurdu ve tam olarak 49 sinema filminde önemli rollerde oynadı.


Neşe Aksoy'dan çok üzücü haber - Resim : 2


Sacitaslan.com olarak Neşe Aksoy'a acil şifalar dileriz...