Oğuzhan Uğur yürek yakan haberi duyurdu

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem Hatay, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve diğer çevre illeri derinden etkiledi.

Oğuzhan Uğur yürek yakan haberi duyurdu

6 Şubat günü saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle katbekat arttı.

Saat 00.10 itibarıyla Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'da büyük can kaybı yaşandı.

Depremde hayatını kaybedenler arasında, Oğuzhan Uğur'un arkadaşı da vardı.

Oğuzhan Uğur, 'Kardeşim' diye hitap ettiği arkadaşının fotoğrafını paylaşarak, depremde hayatını kaybettiğini açıkladı.



Oğuzhan Uğur yürek yakan haberi duyurdu


Hayatını kaybeden arkadaşının da önceden yaşanan depremler için destek verdiğini, sosyal medyadan paylaşım yaptığını belirten Oğuzhan Uğur, "Selo. Bizim Selo… O da bu depremde kaybetti hayatını. Gencecikti. Birinin oğlu, birinin torunu, birinin dostu, birinin aşkı, birinin arkadaşıydı. Siz gibi… O da önceden yaşanan depremler için tweet atmıştı. Ölenlere rahmet dilemişti. Üzülmüştü. Biz gibi… Hepimiz yarınımıza kuşkuyla bakıyoruz. O da öyleydi. O gitti, biz kaldık. Yarına biz ne oluruz Allah kerim tabii. Abiler kardeşlerine rahmet okumamalı, analar babalar oğullarını gömmemeli… Abisi olarak rahmetle anıyorum, annesi babası da gömüyor. Ne diyeyim… Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.