Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor

Ameliyat olduğu hastanede bir personelin Prenses Kate Middleton'ın tıbbi bilgilerini çalma girişiminde bulunduğu tespit edilerek soruşturma başlatıldı. İngiltere, prestijli hastanenin 'hack' iddiasıyla çalkalanıyor.

Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor

Prenses Kate Middleton dünyanın gündeminden inmiyor...

Ameliyat olduktan sonra uzun süre görünmeyen, bu nedenle hakkında birçok spekülasyon üretilen Prenses Kate Middleton, önceki gün, alışveriş sonrası görüntülenmişti.


Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor



Ne var ki o görüntüler, başta İngiltere'de olmak üzere kamuoyunu ikna etmemişti. Birçok kişi, görüntülenen kişinin Prenses Kate Middleton olduğuna inanmamış, söz konusu kişinin dublör veya yapay zekâyla üretilen bir kişi olduğunu düşünmüştü.



Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor - Resim : 2


Habertürk'ün haberine göre Prenses Kate Middleton ile çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. Middleton'ın dün yayınlanan ameliyat sonrası ilk görüntüsüne dair tartışmanın dumanı tütmeye devam ederken bu kez de hastane kayıtlarının çalındığı haberi geldi.



Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor - Resim : 3


Sorulan soru şu; "Tedavi gördüğü hastanenin büyük güvenlik zafiyetinin kurbanı mı oldu?"

16 Ocak'ta önceden planlanan bir karın ameliyatı olan Prenses Kate'in tedavi gördüğü hastane hakkında, bir personelin kraliyetin tıbbi kayıtlarını hack'lemeye çalıştığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Hastane, Prenses'in tıbbi dosyasına ulaşmaya çalıştığı iddia edilen personelin işine son verilip verilmediğini açıklamayı reddetti.

Daily Mail'in haberine göre; Londra Kliniği'nin yetkilileri, hastanenin ihlal iddialarından ilk ne zaman haberdar olduğu veya sorumlu personelin soruşturma devam ederken açığa alınıp alınmadığı hakkındaki soruları yanıtlamadı.


Öldüğü söylenen Kate Middleton hakkında iddialar hız kesmiyor - Resim : 4


Veri gözlemcisi; "Bir ihlal raporu aldıklarını" ve "Gelen bilgileri değerlendirme" sürecinde olduklarını doğruladı.

Londra'nın merkezinde bulunan özel hastanenin çalışanlarının da "Güvenilir bir meslektaş" olarak nitelendirilen kişinin "Etik ihlali" gerçekleştirmiş olması karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadıkları bildirildi.

Prenses Kate Middleton'ın iddialardan haberdar olduğu söylenirken, Kensington Sarayı'nın bir sözcü, olası suç hakkında; "Bu, hastanenin meselesidir" açıklamasını yaptı.