Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi

Yıllar içinde rol aldığı 'Maskeli Balo', Kirli Beyaz', 'Yıllar Sonra', 'Tozlu Yollar' , 'Tatar Ramazan' ve 'Kördüğüm' dizileri beklenen reytingi alamayarak yayından kaldırılan oyuncu Burcu Kara, önceki hafta yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelmişti.

Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi

Geçtiğimiz haftalarda beyninden ameliyat olan Burcu Kara hayranlarını korkutmuştu.



Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi

Hastane odasında çektirdiği fotoğrafları yayımlayan 44 yaşındaki oyuncu, "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum" demişti.

"TÜM RİSKLERİ ATLATTIK" DEMİŞTİ

Ardından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Burcu Kara, "Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber" ifadelerini kullanmıştı.


Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi - Resim : 2


AİLECE YURT DIŞI TATİLİ

Habertürk'ün haberine göre Burcu Kara, durumunun iyi olduğunu açıklasa da geçirdiği operasyonun izlerini silmek için ailesiyle birlikte soluğu İtalya'da aldı.


Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi - Resim : 3


Eşi Fırat Parlak, çocukları Ali ve Can ile birlikte İtalya'nın sokaklarında dolaşan Burcu Kara, aile fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayımladı.


Oyuncu Burcu Kara'dan son dakika haberi - Resim : 4