Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor

Galatasaraylı Lucas Torreira ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Devrim Özkan, geçtiğimiz gün tribündeki yerini aldı. Yıldız futbolcu Torreira da sık sık güzel oyuncuyla göz göze geldi.

Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz sene Galatasaray'a transfer olan Torreira, yeşil sahalardaki hızını aşk hayatında da göstermiş ve Devrim Özkan'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bir dönem ayrılık da yaşayan çift, iddialara göre Torreira'nın Devrim Özkan'a mesleğini bırakmasını ve onunla evlenmesini söylemesiyle gerilmişti.


Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor


Güzel oyuncu ise bu duruma son derece sinirlenerek ilişkiyi bitirmiş ve kariyerine odaklanmayı seçmişti.

Birbirlerini takipten çıkan ikili, bu ayrılığa fazla dayanamamıştı.



Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor - Resim : 2

GÖZ GÖZE GELDİLER!

Torreira'yı sözlerinden dolayı affeden Özkan, tekrar eski aşkına dönmüştü. Ve ikili Instagram'dan tekrar birbirini, takibe almıştı.

Hatta Torreira ve Özkan yaz başında, beraber tatile çıkmıştı. İkilinin Miami'de çekilen samimi görüntüleri aşkı bir kez daha gözler önüne sermişti. Süper Lig'in başlamasıyla birlikte tribünlerdeki yerini alan Özkan, geçtiğimiz gün Galatasaray – Trabzonspor maçını izledi. Sevgilisi Torreira ile sık sık göz göze gelen güzel oyuncu, Galatasaray'ın kazanmasıyla büyük coşku yaşadı.



Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor - Resim : 3


Öte yandan Torreira'nın sakatlanıp oyundan çıkmasıyla birlikte Özkan, maç bitiminde soluğu sevgilisinin yanında alıp, onu teselli etti.