Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi

"Bizimkiler" ve "Yazlıkçılar" gibi efsane televizyon yapımlarında rol alan usta tiyatro ve seslendirme sanatçısı Engin Şenkan'dan flaş haber...

Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi

“Kara Dut” yeni sezonun merakla beklenen dizileri arasında…

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni sezona “Siyah Kalp” ve “Toprağın Kalbi” dizilerini de çekecek olan Tims&B’nin titizlikle hazırladığı dizide İrem Helvacıoğlu başrolü oynayacak.


Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi


Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği diziyi güçlü kalem Sırma Yanık yazıyor. Temmuz ayında sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu katıldı.



Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi - Resim : 2


Usta aktör Engin Şenkan “Kara Dut” ile el sıkıştı. Şenkan, dizide “Çetin” rolüne hayat verecek ve Kara Dut’un ana karakteri Zuhal Erdem’in babası olarak seyirci karşısına çıkacak.




Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi - Resim : 3



Dizi annesini dramatik bir şekilde kaybettikten sonra kardeşlerine ve babasına kol kanat geren bu uğurda tıp fakültesi hayaline veda edip kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal’in etkileyici hikâyesini beyazcama taşıyacak.




Oyuncu Engin Şenkan'dan son dakika haberi - Resim : 4


Dizide babasının “kara dutum” diye sevdiği Zuhal’in yıllar sonra kalbini açtığı büyük aşkı Tayfun’la sınavı çok konuşulacak olaylara sahne olacak.