Özge Özacar 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı oldu

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özacar dahil oldu.

Özge Özacar 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı oldu

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde, Özge Özacar’ın canlandırdığı sürprizlerle dolu karakter izleyiciyle buluşuyor.

Özge Özacar 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı oldu


Ağır bir hastalığı yendikten sonra hayatında yeni bir sayfa açılan Ömer (Barış Kılıç) yeni bölümde bu gizemli karakterle bir araya geliyor.


Özge Özacar 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı oldu - Resim : 2


Özge Özacar’ın canlandırdığı karakterle akıllara gelen, “Ömer yeni bir aşka yelken mi açıyor?” sorusu bu akşam cevap buluyor.


Özge Özacar 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı oldu - Resim : 3


Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık,  Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.