Özge Özder'in yüzündeki değişim şaşırttı

Deneyimli oyuncu Özge Özder, önceki gün objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun yüzündeki değişim şaşırttı.

Özge Özder'in yüzündeki değişim şaşırttı

Özge Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Toplantıya geldiğini söyleyen Özder, depremzedeler için yardım çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre oyuncu, "En büyük temennimiz yardımların odağına ve yerine ulaşmış olması. Yapılması gerekeni de en hızlı şekilde yapmak gerekiyor. İnsanlar başka bir travma yaşamasınlar istiyorum. Burada bir şekilde işlerimizi ilerletmek gerekiyor ama orayı da yalnız bırakmak istemiyoruz tabii ki. 4 defa daha gitmek istedim ama iptal oldu. Son gittiğimde yine büyük bir artçı deprem oldu. Ancak ordayken burada da bir deprem olacağı korkusuna düşüyor insan. Ama burdan da yardımcı oluyoruz elimizden geldiğinin fazlasıyla" dedi.

Deprem felaketinden etkilenen birçok hayvan ile de ilgilenen Özder, "Vatandaşlarımızdan onları sahiplenerek onlara ikinci bir yaşam hakkı vermelerini istiyoruz. Bizim de derneğimiz olduğu için birçok hayvana da biz elimizden geldiğince hayat olmaya çalışıyoruz. Bu dünyanın en masumları çocuklar ve hayvanlardır" diye konuştu.

Marmara depremi için de endişeli olduğunu dile getiren oyuncu, "Biz deprem ülkesiyiz. Buna hazırlıklı yaşayabilseydik keşke. 2 yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim" şeklinde konuştu.

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM ŞAŞIRTTI

 

Özge Özder'in yüzündeki değişim şaşırttı


Ünlü oyuncunun yüzündeki değişim 'Estetik operasyon mu?' dedirtti.