Pınar Eliçe'den bomba Demet Özdemir açıklaması: "Parmağında döndürüyor"

Pınar Eliçe; geçtiğimiz gün eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülenen oyuncu Demet Özdemir hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Pınar Eliçe'den bomba Demet Özdemir açıklaması: "Parmağında döndürüyor"

Oyuncu Demet Özdemir, evliliğini sona erdirdiği müzisyen Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülenmişti.

Pınar Eliçe'den bomba Demet Özdemir açıklaması: "Parmağında döndürüyor"


Kapıda bekleyen muhabirlerin sorularına yanıt veren Özdemir, "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım. Bir takım prosedürler vardı" demişti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe, "Ben bundan birkaç gün önce Oğuzhan'a çok yakın ama bizim piyasamızdan olmayan bir yurttaşımızla konuştum. Oğuzhan, Demet Özdemir'in evine gelmesinden dolayı bir hayli şaşkınmış. Aralarında telefonda bir konuşma geçmiş. Oğuzhan'da 'Buyur gel, konuşalım' demiş. Oğuzhan'ın Demet'e karşı zaafı olduğunu düşünüyorum. Demet kusura bakmasın. Oğuzhan ile çok güzel oynuyor. Parmağında döndürüyor olayları. 


 

Çocuğun, gazetecilerin oraya geldiğinden haberi yok. Demet'in gazetecilere neler söylediğinden haberi yok. Oğuzhan son derece şaşkın. Sonra izleyip 'Ne ara gelmiş bu gazeteciler?' diye şaşırmış.

Bu evden çıkma görüntüleri Demet'in yapmış olduğu senaryolar... Buna Oğuzhan'ı da alet etti. Sonra kendini kurtarmak için 'Oğuzhan gazetecileri çağırdı' demiştir." ifadelerini kullandı.