Pınar Eliçe'den 'Gerçek assolistler kimler?' sorusuna yanıt

Uzun yıllar Maksim Gazinosu'nda assolist olarak sahneye çıkan; ünlü ses sanatçısı Pınar Eliçe, 'Gerçek assolistler kim?' sorusuna yanıt vererek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pınar Eliçe'den 'Gerçek assolistler kimler?' sorusuna yanıt

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına her sabah güzelliği ve zarif hareketlerinin yanı sıra yorumlarıyla da damga vuran ses sanatçısı Pınar Eliçe, uzun yıllar assolist olarak adını neonların en üstüne yazdırmıştı.

Pınar Eliçe'den 'Gerçek assolistler kimler?' sorusuna yanıt



Pınar Eliçe bugünkü yayında, "Gerçek assolistler kimler?" sorusuna yanıt vererek "Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Zeki Müren, Muazzez Abacı, Emel Sayın... Tabi hepsi ayrı dönemler mesela Seda Sayan, Harika Avcı hepsi assolistler" ifadelerini kullandı.

"Ben o dönemi yaşadığım için o konulara çok hakimim." diyen Eliçe'nin sözleri üzerine Bircan Bali, "Ben de çok hakimim çünkü bütün assolistlerle çalışmışlığım var" ifadelerini kullanınca Pınar Eliçe'den "Assolist zannedenlerle de çalışmış olabilirsin" yanıtı geldi.

PINAR ELİÇE'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR (VİDEO)


Pınar Eliçe, "Son assolist benim. Bir defa torpille sahneye çıkmış Petek Dinçöz için son assolist diyemeyiz. Allah uzun ömürler versin Sacit Aslan hayatta. O her zaman doğruyu söyler. O konuşsun. Bir daha da kimse konuşamasın" ifadelerini kullandı.