Pınar Eliçe'den Güven Kıraç'a zehir zemberek sözler

Ünlü oyuncu Güven Kıraç, geçen ay 12 yıllık eşi Başak Kıraç’ı bir kadınla aldatmış, ihanetin ardından çift ayrılık kararı almıştı. Kıraç, önceki akşam sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi.

Pınar Eliçe'den Güven Kıraç'a zehir zemberek sözler

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor.

Güven Kıraç, önceki akşam genç sevgilisiyle yine Beyoğlu'nda görüntülendi. Sokak ortasında dans eden ikili zaman zaman romantik da anlar yaşadı. Kıraç’ın sık sık sevgilisine öpücükler kondurdu.

Pınar Eliçe, şu sözlerle Kıraç'a sert çıktı: "Yaşını başını almış kocaman bir adam yapacağını yine sokak ortasında yapmış. Kardeşim sizin eviniz yok mu? Öpüştüğün kız senin kızın yaşında... Sen daha henüz evlisin. Daha hala 12 yıllık eşine sorumluluğun ve bu evlilikten doğan bir kızın var. Senin kızın bunları görmeyecek mi? Ayıp değil mi? Bu haraketler belli bir yaşa gelmiş insanlara yakışan hareketler mi?"