Popstar Mehtap hangi ünlü isimle düet yapacağını açıkladı!

Kanal D'de ekrana gelen "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına konuk olan Mehtap Yılmaz, çok sürpriz bir isimle düet yapacağını açıkladı.

Popstar Mehtap hangi ünlü isimle düet yapacağını açıkladı!

Kanal D'de Evrim Akın'ın samimi ve sıcak sunumuyla ekrana gelen "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına sevilen şarkıcı Mehtap Yılmaz konuk oldu.

Mehtap, programda sürpriz bir açıklamada bulundu.

"Size şimdi çok önemli birşey söyleceğim. Az önce söylemek için kendisinden izin aldım" diyerek söze giren Mehtap Yılmaz, "Çok önemli biriyle düet geliyor... İnşallah onu çıkartacağız. Hülya Avşar ile hayal ettiğim bir projem vardı. Çok istiyordum. Kendisine ilettim. Kendisi de buna çok sıcak baktı. Hülya abla beni hep destekliyor... Otantik bir türküyü Hülya Avşar ile birlikte seslendirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.


Popstar Mehtap hangi ünlü isimle düet yapacağını açıkladı!


Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar'ın programına konuk olmuş; ikili kuzen olduklarını açıklamıştı.



Popstar Mehtap hangi ünlü isimle düet yapacağını açıkladı! - Resim : 2


EVRİM AKIN, MEHTAP YILMAZ'IN ÜNLÜ PLATONİK AŞKINI AÇIKLADI

Evrim Akın, Mehtap'la çok eski arkadaş olduklarını söylerken; ünlü şarkıcının bir dönem Mahsun Kırmızıgül'e platonik aşık olduğunu söyledi.

Popstar Mehtap hangi ünlü isimle düet yapacağını açıkladı! - Resim : 3


"Vallahi beni yiyordu... Sabah akşam Mahsun aşağı, Mahsun yukarı." diyen Evrim Akın, kahkahalara boğulurken; Mehtap Yılmaz o dönem öyle bir şaka yaptığını ifade etti.