Rachel Weisz'den sarsıcı itiraf: "Ben de düşük yaptım"

Oscar ödüllü aktris Rachel Weisz, "Ben de düşük yaptım" itirafıyla dünya magazinine bomba gibi düştü.

Rachel Weisz'den sarsıcı itiraf: "Ben de düşük yaptım"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Rachel Weisz, The New Agents podcast’inin yeni bölümünde düşük yaptığını söyledi ancak daha fazla ayrıntı vermedi.

Weisz’ın bu itirafı, yeni dizisi Dead Ringers’daki tıbbi sahnelerin tasvirine seyircinin verdiği olumsuz tepkiyi tartışırken geldi. 1988 yapımı aynı adlı korku filminin dizi uyarlamasında ikiz jinekologları canlandıran 53 yaşındaki Rachel Weisz, dizide düşük ve doğum gibi “kadın deneyimlerini” izlerken insanların bu tepkileri vermesine şaşırdığını söyledi.

Weisz şöyle devam etti:

“Şaşırdım, bilirsiniz, düşük yapan kadınları. Ben de düşük yaptım ve birdenbire vücudunuzdan kan geldiğini görüyorsunuz. Bunların hepsi kadınların hayatta olma deneyiminin bir parçası. Bir bebeğin kafasının sezaryenle ya da karnından çıktığını gördüğünüzde bunu kanlı buluyorsunuz. İşin içinde kan da var ama bu sadece kadınlara özgü bir deneyim ve bebek sahibi olan kadınlar için durum bundan ibaret.”

2005 yılından 2010’a kadar nişanlı kaldığı Darren Aronofsky’den bir oğlu olan Rachel Weisz, 2011 yılında oyuncu Daniel Craig ile evlendi.


Rachel Weisz'den sarsıcı itiraf: "Ben de düşük yaptım"


Çiftin aynı yıl bir kızı oldu.