Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı oldu

İki kızı ve bir oğlu olan şarkıcı Rafet El Roman, kısırlaştırma ameliyatı olduğunu belirterek "Artık çocuğum olmayacak" dedi.

Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı oldu

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Rafet El Roman, "Oğlum Edvan doğduğu zaman kızlarım psikolojik olarak zor bir süreç yaşadı. Annem de beni bu konuda uyardı. Aile toplantısı yaptık. Kızlarım, kardeşlerim ve annemle konuşarak, tıbbi olarak kendi tercihimle bunun önlemini aldım. Evlatlarım ve ailemin huzuru için bunu gönüllü olarak yaptım." şeklinde konuşarak kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Ünlü şarkıcının çocuklarıyla ilgili açıklamaları dikkat çekti...

KIZLARIMI KAÇIRMADIM

Nasıl bir babasınız? Çocuklarınızın annesiyle aranız nasıl?

Çocuklarımla ve anneleri ile gayet güzel anlaşıyoruz, bazı ufak tefek sorunlar yaşansa da, saygı çerçevesinde hepsini hallediyoruz. Çok şanlıyım ki evlatlarım beni hiç üzmedi. Çocuklarım bana aşırı düşkündür ve aramızda büyük bir sevgi bağı var. Kardeşler arasında da böyle. Çocuklarımın anneleri ile gerçekten güzel, samimi bir dostluğumuz var. İkisine de minnettarım ve hayat boyu da böyle kalacak. Ayrılırken çok yanlış durumlar da maalesef yaşandı ve beni kınayanlar da oldu, fakat olaylar hiçbir şekilde medyada yansıtıldığı gibi değildi. Asla kızlarımı annelerinden kaçıran, görmelerine engel olan bir baba olmadım. Zaman her şeyi çok güzel gösterdi bize. Şimdi anlıyorum ki çocuklarım adına her şeyi doğru yapmışım. Çocuklarımın anneleriyle her zaman dost kalacağım ve bana ihtiyaç duydukları her daim ikisinin de yanlarında olacağım.



Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı oldu


Bir de oğlunuz Edvan var. Onu da merak ediyoruz...

Oğlum Edvan 13 yaşında, Almanya'da bizimle beraber yaşıyor, 7'nci sınıfa gidiyor. Müzik kulağı müthiş fakat en büyük ilgi alanı bilgisayar oyunları ve futbol. Ailemizin en şımarığı...

TUBA KALÇIK'IN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ