Rahimcan Kapkap'tan yeni dizi atağı
“Adana Günlükleri”nin çekimlerine 15 Mayıs’ta başlanması planlanıyor. Yekta Torun ve Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı, Müge Uğurlar’ın yöneteceği gençlik dizisinin başrol karakteri Emir’e hayat verecek oyuncu belli oldu.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre NTC Medya’nın atv için hazırladığı yeni dizisi “Adana Günlükleri”nin çekimlerine 15 Mayıs’ta başlanması planlanıyor.
Yekta Torun ve Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı, Müge Uğurlar’ın yöneteceği gençlik dizisinin başrol karakteri Emir’e hayat verecek oyuncu belli oldu.

EN BÜYÜK SEVDASI FUTBOL
“Kızılcık Şerbeti”nin ardından son olarak “Veliaht” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Rahimcan Kapkap merakla beklenen “Adana Günlükleri”yle el sıkıştı.

Dizide en büyük sevdası futbol olan Emir’in yaşadığı büyük acıyla beraber evrilen hayatı etkileyici bir dille ekrana taşınacak.