Russell Crowe'dan yıllar sonra gelen bomba itiraf!

Ünlü oyuncu Russell Crowe, seneler sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Meğer o filmde bacakları kırık bir şekilde oynamaya devam etmiş.

Russell Crowe'dan yıllar sonra gelen bomba itiraf!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Gladyatör filminin başrolü Russell Crowe'un aslında gerçek bir savaşçı olduğu ortaya çıktı. 

Avustralyalı aktör, 2010 yılında Robin Hood filminin çekimi sırasında meydana gelen küçük bir aksilik hakkında konuştu ve her iki bacağını da kırdıktan sonra, yaralarına rağmen çalışmaya devam ettiğini söyledi.

59 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, yaşanan kazayı şu sözlerle anlattı:

"Kaya gibi sert, engebeli bir zemine kale kapısı üzerinden atladım. Zemini hazırlamalıydık ve bir yastık gömmeliydik ama solmakta olan ışıkta çekimi bitirmek için acelemiz vardı. Etrafta yüzlerce figüran, uçuşan oklar ve kaleyi ateşe veren yanık kazanlar varken, geri çekilmek mümkün değildi. Atlarken 'Bu canımı acıtacak' diye düşündüğümü hatırlıyorum."

Crowe, her iki topuğunun üzerine de ağır bir şekilde düştü.


Russell Crowe'dan yıllar sonra gelen bomba itiraf!


Ve filmi tamamlama baskısıyla aşırı bir acı hissetmesine rağmen bir ay daha çalışmaya devam etti.

Crowe, "Yürümenin bile zor olduğu birkaç hafta oldu" diyerek yaşadığı acıyı anlattı.

Oyuncu, olayın üzerinden on yıl geçtikten sonra ağrı yaşamaya başlayınca röntgen çektirmeyi kabul etti ve doktor daha önceki bacak kırıklarını sorduğunda şoke oldu: "Görünüşe göre her iki kaval kemiğimdeki kırıkların kalıntıları görülebiliyordu. O filmi iki kırık bacakla bitirdim... Alçı yok, atel yok, ağrı kesici yok, sadece çalışmaya devam ettim ve zamanla kendilerini iyileştirdiler."