Sacit Aslan Halk TV'de İpek Özbey'in konuğu oldu

Sacit Aslan'ın yeni kitabı "Bir Masalda İki Kral Olmaz" ile bir dönemin Türkiye'sine ışık tutuyor.

Sacit Aslan Halk TV'de İpek Özbey'in konuğu oldu

Sacit Aslan, Kırmızı Kedi etiketiyle raflardaki yerini alan kitabı "Bir Masalda İki Kral Olmaz" ile Halk TV'de deneyimli televizyoncu ve gazeteci İpek Özbey'in "Sadece Soruyorum" programına konuk oldu.

Sacit Aslan, İpek Özbey'in "Maksim'in kapısından içeriye ilk olarak kaç yaşında girdiniz?" sorusuna "Kulisine çok meraklıydım. 18 yaşımdan küçükken girmişliğim var ama annemin tepkisi sert oldu. Beni kapıda oklava ile beklemişti.

Kapıdan içeriye ilk kez zor şartlarda, istenmeyen bir olayla 18 yaşımda şimdilerin önemli bir iş adamıyla birlikte girdik. Babam arkadaşıma 'Burada ne işiniz var?' diye sordu. Arkadaşım 'Sacit ile yemek yiyeceğiz' cevabını verince önce arkadaşıma sonra bana çok sert tepki gösterdi" yanıtını verdi.

Sacit Aslan günümüzün popüler dizisi "Kulüp"ün yazarlarından Rana Denizer'in annesi Aysel ve anneannesi Matilda'nın Maksim'de uzun yıllar çalıştığını ama "Kulüp" dizisine konu olan kulübün Maksim olmadığını ifade etti.

Dizide "Fıstık İsmet" karakterinin de Maksim'de şoför olarak görev aldığını söyleyeyen Sacit Aslan; "Yaşı benden büyük olduğu için kendisine 'İsmet ağabey' derdim. Dizideki gibi boylu poslu değil; ufak tefek biri olduğu için kendisine 'Fındık İsmet' diye seslenirlerdi" şeklinde konuştu.

Dizideki "Selim Songür" karakterinin Zeki Müren olup olmadığının sorulması üzerine ise Sacit Aslan, "Akla ilk olarak Zeki Müren geliyor ama o karakter Zeki Müren değil" ifadelerini kullandı.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)