Saçlarını dolarla kapatan Dilan Polat büyük tepki topladı!

Güzellik merkezi sahibi ve fenomen Dilan Polat, bir şube açmak için Dubai'ye gitti. Harcamaları ve abartılı tarzıyla gündemden düşmeyen Polat, bu sefer de dolar taktırdığı bir saç modeli yaparak tepki çekti.

Saçlarını dolarla kapatan Dilan Polat büyük tepki topladı!

ODATV'nin haberine göre lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, şube açılışı için gittiği Dubai'de dolarlardan oluşan bir saç modeli yaptırdı. 

Dolar taktığı saçıyla Dubai'de gezen Polat'ı sert bir dille eleştiren takipçileri, "Görgüsüz, kalite parayla satın alınmıyor" dedi.

SAÇINDA DOLARLA GEZDİ

Instagram hesabından Dubai'de çektirdiği kareleri ve videoları yayınlayan Dilan Polat, saçını topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplattı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim "Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok" notunu düştü.

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Polat'ın videosu kısa sürede takipçilerinin tepkisini çekerek gündem oldu. Ünlü ismin görgüsüz olduğunu belirten birçok kullanıcı "Türkiye'de bu kadar fakir varken bunları paylaşmak ne kadar doğru?" ve "Keşke parayla kaliteyi de satın alabilseniz" yorumunu yaptı.

Saçlarını dolarla kapatan Dilan Polat büyük tepki topladı!


Gelen eleştirilere cevap veren Dilan Polat, "Keşke bu yorumları yazanlar benim kalbim gibi kalbe sahip olsa da hiç ihtiyaç sahibi insan kalmaz" dedi.