'Sadakatsiz' tam 65 ülkede yayınlanıyor

"Sadakatsiz" dizisi 65 ülkede yayınlanarak en çok satan Türk dizisi olma yolunda ilerliyor.

'Sadakatsiz' tam 65 ülkede yayınlanıyor

Güneş Gazetesi'nin haberine göre dizinin başrol oyuncuları Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk da bu ülkelerde büyük beğeni topluyor.

"Sadakatsiz" dizisi, İspanya'da En İyi Yabancı Drama, En İyi Yabancı Aktör ve Aktris dallarında "PRODU" ödüllerine de aday gösterildi.

DERE ÖDÜL ALDI

Öte yandan TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odasi tarafından bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülü Cansu Dere’nin oldu. Güzel oyuncu ödülünü almak için dün Madrid’e uçmuştu.

Dere son yıllarda başrollerini üstlendiği “Sıla”, “Ezel”, “Anne” ve “Sadakatsiz” dizileriyle İspanyol seyircisi tarafından büyük ilgiyle karşılanmış ve İspanyol televizyon kanallarında başarı elde etmişti.

Madrid’teki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül töreninde Cansu Dere büyük ilgi gördü.

Başarılı oyuncu ödülünü ünlü Ispanyol Diva Luz Casal’dan aldı ve salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye La Casa de Papel’in sesi Cecilia Krull başta olmak üzere Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal ve Latin TV dünyasınınönde gelen birçok ünlü ismi katıldı.

'Sadakatsiz' tam 65 ülkede yayınlanıyor