Sadri Alışık ve Ece Binay aşk mı yaşıyor?

Merhum usta oyuncu Sadri Alışık'ın kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu Sadri Alışık'ın Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay'la aşk yaşadığı iddiası gündeme gelmişti.

Sadri Alışık ve Ece Binay aşk mı yaşıyor?

Sadri Alışık’ın Mahsun Kırmızıgül’ün eski eşi Ece Binay’la aşk yaşadığı iddiası gündeme gelmişti.

Alışık konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Hayatı mümkün olduğunca doğru ve dengeli yaşamaya dikkat eden biri olarak son 2 gündür değerli arkadaşım Ece Binay ile ilgili hakkımda “iddia” adıyla ortaya çıkan haberlerin beni son derece üzdüğünü ve hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını açıklamak isterim.

Ece Binay benim evlenmeden önce tanıdığım ortak arkadaş gruplarımızın da olduğu eski bir arkadaşımdır. Son bir kaç yıldır tahminimce 2 veya 3 kez görüşmüşüzdür. Eylül ayında yaşanan ve bahse konu olan gece Eceyle bir mekanda ortak arkadaşımızın doğum gününde karşılaştık. Ece evlerimizin yakın olması ve arabamı da almamış olmam sebebiyle beni evime bıraktı. O günden sonra ne görüştük, ne karsılaştık, ne konuştuk.

Mesele tamamen bundan ibarettir.

Bana göre son derece doğal olan bu durumun farklı bir alana çekilerek hatta daha da abartılarak farklı bir kurgu ve senaryo haline getirilme anlayışını ve mantığını anlayabilmiş değilim. Herhangi bir ilişkim olduğunda bunu açıklamaktan kaçınmayacağımı bildirir, gerçeğin açıkladığım gibi net ve tek olduğunu bilmenizi isterim.

Sevgilerimle…”