Sağlığı kötüye giden Mehmet Yılmaz Ak'tan diziye veda! Savcı Pars herkesi üzdü

"Yargı"nın 'Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak diziden neden ayrıldığını açıkladı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Sağlığı kötüye giden Mehmet Yılmaz Ak'tan diziye veda! Savcı Pars herkesi üzdü

Yargı’nın Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılma kararı alması çok konuşulmuştu.

Yapım şirketi Ak’ın sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıklayarak "Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle seyirci izleyici ile buluşmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yılmaz Ak da yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Çok severek başladığım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım Yargı projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonra süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimi her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayışı saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarına gönülden teşekkür ederim sunarım…

Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlarıma ayrıca teşekkür etmek isterim. Son olarak sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur. Gündeme böyle bir haberle meşgul ettiğim için özür dilerim…”