Şarkıcı Aylin Coşkun'a babasından milyon dolarlık tehdit

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıldır bakımını üstlendiği babası Yusuf Girgin’in gizlice evlendiğini öğrenince maddi ve manevi desteği kesti. Buna kızan babasının, Coşkun’u tehdit ederek 1 milyon dolar istediği iddia edildi. Sanatçının ihbarı üzerine baba hakkında soruşturma başlatıldı.

Şarkıcı Aylin Coşkun'a babasından milyon dolarlık tehdit

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yılı aşkın süredir babası Yusuf Girgin'in tüm bakım ve masraflarını karşılıyordu.

İzmir'deki evinde ikamet eden babasının hastane masrafları dahil her ihtiyacını karşılayan şarkıcı, iddiaya göre babasının yıllar önce gizli bir şekilde evlendiğini öğrendi.

Bunun üzerine babasının kullanımına tahsis ettiği kredi kartını kapattırdı. Ancak ünlü şarkıcı, bu gelişme sonrası babasının tehditlerine maruz kalmaya başladı.

'EVİNİ YAKACAĞIM'

Yine iddiaya göre, babası genç şarkıcının magazin hayatını karartmakla, evlilik hayatını ise bitirmekle tehdit ederken Coşkun, babasının yaşadığı evi terk etmesini istedi.

Bu duruma daha fazla öfkelenen baba Girgin, evi yakmakla tehdit edip, basının karşısına çıkıp kızına iftira atacağını söyledi ve 1 milyon dolar istedi.

'ELİMDE SES KAYITLARI VE MESAJLAR VAR'

Babasının tehditlerine maruz kaldığını söyleyen ünlü şarkıcı, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Coşkun ifadesinde, babasının şantaj ve tehditlerine dair mesaj ve ses kayıtları olduğunu belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.