Şarkıcı Ege'den yıllar sonra gelen itiraf: "Benim kızım olabilrdi"

Şarkıcı Ege, "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Ege'den yıllar sonra gelen itiraf: "Benim kızım olabilrdi"

Eski sevgilisinden bahseden Ege, "Benim eşekliğim yüzünden ayrıldık. Geçtiğimiz yaz onu kızıyla görünce bu kız benim kızım olabilirdi diye düşündüm" itirafında bulundu.



Şarkıcı Ege'den yıllar sonra gelen itiraf: "Benim kızım olabilrdi"


Ege, "Hayatıma birileri giriyor ama ben dersini erken alanlardanım. Bir ilişki sadece iki kişinin arasında kalmalı. Hele şöhretle ilgili bir iş yapıyorsanız, o bir süre sonra tartışmaya dönüyor ve siz arenanın ortasında iki dövüşçüye dönüyorsunuz. Buna gerek yok. Kalbime giren, bir daha çıkmıyor. Bir insanı sadece bedensel olarak değil, ruhsal olarak da seviyorsam hayatıma alıyorum. İlişkimi göz önünde yaşamayı tercih etmiyorum" dedi.

"ESKİ SEVGİLİMDEN AYRILDIKTAN SONRAKİ ŞARKILARI ONUN İÇİN YAZDIM"

En büyük keşkesini de anlatan Ege, şunları söyledi:

"Bütün o şarkıları yazdığım kadınla ayrılmasaydım iyi olurdu. Delice Sevdaları falan falan yazdığım kadından... Ayrılıktan sonraki 3 albümdeki bütün şarkıları onu için yazdım. Tamamen benim eşekliğimdi. İkimiz de çocuktuk. Onun kıskançlığı ve benim reddedişlerimden dolayı dönülemeyecek yerlere gittik. En büyük keşkem o.


Şarkıcı Ege'den yıllar sonra gelen itiraf: "Benim kızım olabilrdi" - Resim : 2


Bitmeseydi belki de şu anda 20'li yaşlarda çocuklarımız vardı. Kariyerimi, ona duyduğum özleme borçluyum. Geçtiğimiz yaz görüştük. Bizim ilişkimiz zaten çok kopuk değildi. O evlendi, kocaman bir kızı var. Kızını gördüğümde, benim kızım olabilirdi diye düşündüm. Bana o dönem sevgilim, 'Ya şarkıcılığı bırakırsın ya da biter' demişti. Ben de ünlenmiştim. Aşk bana müziği bıraktırabilirdi çünkü çok seviyordum. İlişkimiz 3-4 sene sürdü. Bana böyle bir teklifle geldiği için ayrıldık."