Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatroları’nın oyuncusu Seda Fettahoğlu Beyoğlu’nda bir parkta ölü bulundu.

Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu

Oyuncular Sendikası, Fettahoğlu’nun ölümün ardından “Değerli üyemiz, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz” notunu paylaştı.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Seda Fettahoğlu’nun ölümün ardından mensubu olduğu Şehir Tiyatroları da sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Mesajda “Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun” denildi.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN MESAJ

Fettahoğlu’nun ölüm haberinin ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da üzüntüsünü dile getiren bir mesaj yayınladı.


Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu


Fettahoğlu ile sınıf arkadaşı olduğunu belirten Gökbakar, “Ah be Sedacım… Canım sınıf arkadaşım… Ruhun şad olsun. Huzurla uyu… Seni seviyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜLSE BİRSEL: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel’de birlikte çalıştığı Fettahoğlu için bir mesaj yayınladı. Birsel “Yalan Dünya ve Komedi Türkiye’de birlikte çalıştığımız yetenekli arkadaşımız Seda Fettahoğlu’nu kaybettik. Başımız sağ olsun.” dedi.


Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu - Resim : 2


"Çocuklar Duymasın"
ın son sezonunda 'Sultan' rolünü oynayan oyuncunun ani ölümü rol arkadaşı Pınar Altuğ'u da derinden sarstı.


Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu - Resim : 3


Ölüm haberinin ardından Instagram hesabından Fettahoğlu'nun fotoğrafını yayınlayan Altuğ, "Ah be canım hiç oldu mu?" notunu yazdı.


Seda Fettahoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu - Resim : 4


Efsane "Bizimkiler" dizisinin başrol oyuncusu tiyatro sanatçısı Ayşe Kökçü'de üzüntüsünü sosyal medya hesabından dile getirdi.