Selin Kabaklı: "Ebru Gündeş evliliğimi bitirdi"

Ebru Gündeş ve iş insanı Murat Özdemir çifti, Dubai'de dünyaevine girdi. Özdemir'in kinayeli gönderme yapan eski eşi Selin Kabak "Bu ilk ve son açıklamam" diyerek ilk kez konuştu.

Selin Kabaklı: "Ebru Gündeş evliliğimi bitirdi"

Dün Posta Gazetesi'ne "Bu ilk ve son açıklamam. Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını ve yaşatılanı yaşamasın... Herkesin yolu açık olsun." açıklamasında bulunan Selin Kabaklı, bugün Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına ise Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in 2021 Aralık ayında tanıştıklarını ve 2022'de bu yasak aşkın patladığını söyleyerek ekledi: "Ben her şeyi gösterip son sözü söyleyeceğim. Ben evliyken, evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş'tir..."


Selin Kabaklı: "Ebru Gündeş evliliğimi bitirdi"


Selin Kabaklı, "Ben evliliğimi aşk üzerine yaptım ama şu anda kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Ben bugüne kadar hiç bu polemiklere girmedim. Sessizliğimin tek sebebi kızımdır. Ben bir konuşursam yer yerinden oynar. Ama bunu yapmayacağım. Bir kızım var. Ben bugüne kadar kızımı düşünen ve koruyan bir anneyim. Bu konuda hassas olun lütfen... Ve kimsenin ahı kimsede kalmaz, diyorum. Gülerek izliyorum artık yapılan şovları" dedi.


Selin Kabaklı: "Ebru Gündeş evliliğimi bitirdi" - Resim : 2