Seray Kaya partneri Kaan Yıldırım'ı yere göğe koyamadı: "Çok konforlu"

Nişantaşı'nda kameralara takılan "Kopuk" dizisinin başarılı oyuncusu Seray Kaya, yakışıklı partnerini yere göğe sığdıramadı.

Seray Kaya partneri Kaan Yıldırım'ı yere göğe koyamadı: "Çok konforlu"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ‘Kopuk’ dizisinde yer alan oyuncu Seray Kaya, “Seyirciyle buluştuk. Güzel bir hikâye… Severek kabul ettim. Daha da çok seyirciyle kavuşursa daha çok mutlu olacağız. Mahalle işi. Tarlabaşı’nda geçiyor” dedi.


Seray Kaya partneri Kaan Yıldırım'ı yere göğe koyamadı: "Çok konforlu"


Kaya, “Çekimlerde zorlanıyor musunuz?” sorusuna “Zorlanmıyorum. İki gün repo veriyoruz. Beş gün 12 saat çalışıyoruz. MedYapım’ın böyle kuralı var. İnsanı şartlarda çalışınca rolüne daha çok adapte olup, kendine vakit ayırabiliyorsun. Keyifle gidiyorum sete… Elbette yoruluyoruz ama keyifle olduğu için sete koşarak gidiyorum” yanıt verdi.

 

Seray Kaya partneri Kaan Yıldırım'ı yere göğe koyamadı: "Çok konforlu" - Resim : 2


Partneri Kaan Yıldırım’la ilgili de konuşan başarılı oyuncu “Bu iş sayesinde tanıştık. Çok konforlu partner. Onunla olduğum için mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

Seray Kaya partneri Kaan Yıldırım'ı yere göğe koyamadı: "Çok konforlu" - Resim : 3


Kaya, “Reytingler kötü gidince oyuncular bazen umutsuzluğa kapılıyor” sözlerine, “Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Her zaman umut vardır. İşimize her zamanki gibi daha çok sarılıyoruz. Ekip arkadaşlarımız olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç ne olursa olsun herkes bu işte olduğu için mutlu” açıklamasını yaptı.